Siste Nytt

Gravd rundt busker og gitt gjødsel og ny jord. Klipt skråning mot nabo som minner meg på  å måtte legge duk der..ugrasbeige og sneglsamlingssted. Tungt å fjerne alt rusk så må gjør det lettere for meg selv! Ellers fått et lass med hageavfall levert og to lass med skrot fra garasje vi no driv å rydder.Endelig har vi fått et par regnfrie dager og temp klatrer 🌻 noe er ødelagt ute  men får glede seg over det som står🙂 her hvor jeg sitter no med Borgnyhunden i fanget dufter det deilige liljer❤️

Så har vi russla inn i juli. Været siste uker har vert begredelig så mye innetid. Aldri kjekt å bli innestengt på sommeren. Så det å ha ei Mayabu er virkelig helt nødvendig her hvor vi bor, når en er glad i blomster!

Kattefronten: Oline vokser i rekordfart, og vokser fra Mirum ;) Skal det være sagt så er jo Mirum veldig lita, så Oline skal jo bli mye større enn henne etter hvert. Men så tidlig som nå når hun er bare halvåret var jeg ikke forberedt på . Utrolig vakker jente er hun i alle fall og venter på ny vekt innkjøpt så jeg får veie henne. Dyp blå øyenfarge og veldig gode markeringer og fargeutvikling, så er spent på å stille henne ut på Sunnmørskatten. Kommer nye bilder snart.

Langfredag med et nydelig vakkert værSmiler Vi har over 20 varmegrader i dag og har vert bare en nydelig påske Hjerte Vi har vert i Bergen og besøkt elste sønnen vår, og opplevde en vakker by som solte seg i strålende vær Smiler stort Så har jeg stort sett holdt på med omplanting i Mayabua mi, da mye er i ferd med å vokse seg stort og trengte nye potter! Er så morro å se hvor fint det vokserSmiler stort Ligger bilder i album Mayabua

Nykomlingen vår (N)Kvernkattens Oline har funnet seg godt tilrett i heimen vår! Hun er ei nydelig birmafrøken, som prater og er veldig kontaktglad HjerteEt stort bøllefrø er hun og Smiler stort og vinner mange kamper bare ved å være så søtKul Hun og hunden vår Borgny ble bestiser ganske så raskt, og Mirumpus er og blitt ei god veninde som vasker og steller Oline, leker og har det morro Smiler stort Er veldig godt med så god stemning i flokken!  Se gjerne bilder i almum til Oline

I dag har vi kjørt helt til Ringebu og besøkte Kristina og Helge :) Vi hadde ei så trivelig stund sammen! Tusen takk for det :)

Det beste av alt er jo at vi ta med Oline hjemSmiler stort Nå er vi eigere av hellig birma igjen!

(NO)Kvernkatten`s Oline er fra min egen linje ((NO)Horvli`s Butterfly ligger bak i linjen.

 

(N)Horvli`s Vinter som har bodd hos sønnen min  var til vetrinær for 14 dager siden, egentlig bare for en pelsklipp. Men underveis ble det oppdaget at hun hadde store tannproblemer! Måtte trekke 7/8 tenner! Fikk med smerte stillende og antibiotikakur!

Det skulle vise seg at denne behandling ikke hjalp! Hun fikk en sterk betendelse i hele kjeve, mest sannsynlig fra ei infisert rot og behandling videre ble vanskelig. Vinter stakkar hadde hatt sterke smerter, så vi lot henne slippe mer Knuser hjerte Vinter vart bare 4 år GråterVondt å misste dem pusekattene en blir så glad i!

Hun var fra Kull 2 til  Sandra dukken min som jeg misstet så brått før jul i kreftKnuser hjerte

Kull 11 (Perser)

 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE