8 mai Gratulerer med 75 årsdag frihet!

Hurra for godeste Jasmine i dag🐾🎶🎵 Tenk 7år er du i dag❤️

Min mann som ung soldat👍

Dette har sannelig ikke vert en vår som andre år! 

Det stygge virus Covid 19 såkalla Corona virus har herjet rundt i verden, og landet vårt satt i karantene siden tidlig i mars... Helt merkelige tider. Skoler, barnehager, frisører og alt som er med sosiale sammenkomster er stengte. Yngstemann som går Vgs. har hjemmeskolet i 3 uker no. Dette ble en vår uten kor øving, konserter eller hyggelige samvær! Kun oss som går sammen til daglig har prøvd gjort det beste ut av situasjoen, og gjort koselige ting sammen hjemme.

Alt som nå har skjedd, og uvissheten om tiden fremover, resulterte i at jeg valgte sette (N)Kvernkatte`s Oline på p pille (var heldig å ha liggende fra tidligere) Hun hadde så kraftige løpetider og siden jeg ikke tørr tenke på parring nå (smittefaren) og hun ikke stoppet å løpe, ble det altså pille.... Det positive rundt det, er at Oline har blitt mer rolig og kosete 🙂 Og kjekkere ha henne med ut i sele som hun er blitt veldig glad i ( må få en ny, da hun er litt lett for å ville sno seg ut av den jeg har)

Kull får komme senere, når en vet hvordan dette går videre! Jeg ønsker ha Besøk?kontakt med kattungekjøpere når den tid kommer, så da er det best å vente til det er mulig ❤

Mirum har fått sommersveisen og det vi kaller "løveklipp" 😀 Hun elsker det og er som en lykkelig kattunge! Rart den katt ble født med så mye pels, som hun ikke trives i? Da er det greit med et besøk til "frisøren"

Jasmine er roligheten selv i hus, og er mest opptatt av kos, kos og atter kos! Elsker å være ute å sole seg, og titte på alt som foregår ute, men mest liker hun sin skjønnhetssøvn og enda mer kos.

Borgny er og blir husets lykkepille! Olines beste venn og vår beste turvenn. Hun elsker å sole seg, rulle rundt på plen, jakte på nabokatter som vi kaller "styggepus" 😉 Hun har vert litt uheldig å knekt "tommelklo" så vi tar litt "fri" fra lengre turer enn så lenge, for å la pote heale.... Så dumme dem klør! Snorker godt i sofa med teppe sitt på, etter en lang dag ute i hagen.

Våren har endelig kommet, og mor i hus er begynt å dille ute i hagen 🙂

(N)kvernkatten's Oline har nå funnet "brølet"som dem sier om løver 😀 hun har sin første skikkelige løpetid, og det høres🤪Leter og leter etter Mr.handsom, men finner han ikke! Hvor er han mon tro?

Årets første mnd. har stort sett dreid seg om storm m/regn og et rimelig guffent vær, som har gjort det nermest umulig med friluftsliv.

Borgny har vert en skikkelig stuegris og elsker ligge foran vedovnen å varme seg! Nekter gå tur i regn, så blitt lite gode turer i dette vær som har vert! Heldigvis etter lang tid har vi hatt et par nydelige turer i skogen og ved sjøen, som gjør en livner noe mer til.

Kattene bære og preg av dette, med litt rastløse i hverdagen, og ekstremt tørre pelser av vedfyring, så vi er rimelig statiske alle sammen i hus. Mirum er IKKE glad i pels stell så henne må vi nok få barbert ned igjen ( hun har enorm pels, og veldig komplissert, sikkert siden hun er kryssa korthårskatt med perser?) Hun er aller mest glad i å være ute.

Jasmine er roligheten selv! Aller helst vil hun ligge i armkroken å bare bli pussla med :) Knuter endel nå da underull er vanskelig å holde i orden.. skjønner ikke helt hvorfor plutselig den skal ødelegge en ellers så vakker pels. Nå elsker hun å bli børsta å stellt, så får klippet klumper etter hvert.

Oline er seg selv lik, og finner på det meste en katt gjør ;) hun utforsker hele hus etter nytt, og er veldig snar til å kjede seg! Når hun så gjør er hun ekstremt opptatt av å terrorisere Mirum som blir potte sur og vil ut ;) Oline er nok en typisk "mobber" om hun ikke blir aktivisert. Nå har hun funnet ut at toppen av seksjon er en kjekk plass(matmor måtte rydde vekk alt der, så hun fikk  plass) Elsker å være i høyden. Blitt alt for lite luftegårdtid i vinter, pga. alt regn så klart hun gleder seg og til bedre tider. Og turer i sekk/band. Skulle nok hatt seg en kjærest :) 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE