Birma kull født!

Amoroso har flytta til Molde til sin nye famile der :) Han har funnet seg godt til rette! Fått kjekke bilder og ser at han har det bra :)

Staccato og crescendo har vi enda gleden av å få ha her hjemme enda litt 🤩 Vi skal kjøre til Bergen ( hvor begge har fått hver sin fam.) lørdag 16 okt. Da skal vi mennesker i barnedåp til nytt fadderbarn 🙂 Så får godt selskap i bilen i dem 6/7 timer turen tar fra her. Gutta er i en hærlig alder, hvor det meste er ei utfordring.

Alle gutta er solgt!

Amoroso har allerede flyttet til sin familie i Molde :) Vi ønsker han alt godt videre!

Staccato og Crescendo skal reise til Bergen. Vi kjører dit helgen 16okt. da vi skal i en barnedåp :)

22/9 var vi til vetrinær og fikk vaksine og chipp + helesattest på gutta boys her, og den årlige helsesjekk og vaksine til hunden vår Borgny :)

Alt sto bare bra til med alle, og ingen annmerkninger videre på noen av kattungene :) 

Borgny har litt tannstein, men vetrnær syns ikke vi skulle gjør noe med dette no! greitt å slippe narkose og slikt på henne som har beg. opp i åra :) Men det blir nok ekstra med tyggefast tørrfisk å få videre! 

Livlig gjeng i heimen no🥰 Men og dem sløveste i heimen, når dem bare sovner! 

Bilder

 

Bilder i album

Dette er en virkelig trivelig guttetrio💙💙💙 Nå klarer dem det meste dem setter for seg! Herjer rundt i huset ei stund, for så komme smygende en etter en opp i halsgropen og i fanget. Ikke rent sjeldent jeg har favn fyllt av kattunger, hund og mammapus ved føttene🥰 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE