(N)kvernkatten's Oline har nå funnet "brølet"som dem sier om løver 😀 hun har sin første skikkelige løpetid, og det høres🤪Leter og leter etter Mr.handsom, men finner han ikke! Hvor er han mon tro?

Årets første mnd. har stort sett dreid seg om storm m/regn og et rimelig guffent vær, som har gjort det nermest umulig med friluftsliv.

Borgny har vert en skikkelig stuegris og elsker ligge foran vedovnen å varme seg! Nekter gå tur i regn, så blitt lite gode turer i dette vær som har vert! Heldigvis etter lang tid har vi hatt et par nydelige turer i skogen og ved sjøen, som gjør en livner noe mer til.

Kattene bære og preg av dette, med litt rastløse i hverdagen, og ekstremt tørre pelser av vedfyring, så vi er rimelig statiske alle sammen i hus. Mirum er IKKE glad i pels stell så henne må vi nok få barbert ned igjen ( hun har enorm pels, og veldig komplissert, sikkert siden hun er kryssa korthårskatt med perser?) Hun er aller mest glad i å være ute.

Jasmine er roligheten selv! Aller helst vil hun ligge i armkroken å bare bli pussla med :) Knuter endel nå da underull er vanskelig å holde i orden.. skjønner ikke helt hvorfor plutselig den skal ødelegge en ellers så vakker pels. Nå elsker hun å bli børsta å stellt, så får klippet klumper etter hvert.

Oline er seg selv lik, og finner på det meste en katt gjør ;) hun utforsker hele hus etter nytt, og er veldig snar til å kjede seg! Når hun så gjør er hun ekstremt opptatt av å terrorisere Mirum som blir potte sur og vil ut ;) Oline er nok en typisk "mobber" om hun ikke blir aktivisert. Nå har hun funnet ut at toppen av seksjon er en kjekk plass(matmor måtte rydde vekk alt der, så hun fikk  plass) Elsker å være i høyden. Blitt alt for lite luftegårdtid i vinter, pga. alt regn så klart hun gleder seg og til bedre tider. Og turer i sekk/band. Skulle nok hatt seg en kjærest :) 

Hipp hurra for gullet vårt Oline i dag💝 Tenk ho er 1 år i dag! Hun har virkelig beriket livet vårt og ikke minst er hun Borgny sin beste venn💖 I dag vanker det godbiter❤️

For ei helg!

Sunnmørskatten (min klubb) hadde i helga, sin 45. og 46 internasjonale utstilling.

Jeg stillte (N)Kvernkatten`s Oline SBI n  for første gang i klasse 11 (ungdyr 7-10mnd)

Oline syns utstilling var litt skummelt, men oppførte seg orndtlig på dommerbord!

Lørdag: Dommer Kristiina Rautio  gav henne en flott bedømming og mye hjerter i dommerseddelen Ex1 og NOM (nominert til best in show) og hun fikk 1 stemme i panel.

Søndag: Dommer Geir Johan Edvardsen gav henne og en super bedømmelse! Ny EX1 og NOM

I panel ble hun  BIS (Best in show) hun fikk 3 av 5 dommer stemmer! HURRA

Tusen takk til (N)Kvernkatten`s (Kristina og Helge) for denne hærlige jenta jeg har fått tilbake i mitt oppdrett og at jeg har min egen linje videre å jobbe med :) Tenk så mange vakre puser min (N)Horvli`s Butterfly har fått gleden av å bidratt til At nettopp Oline kom til meg igjen :)

Jeg må og få gratulere Anita NO*Urkedalskatten med sin vakre Chanell SBI b(sjokolademasket) med Championtittel! Chanell blir (N)Horvli`s Lilly sin datter som igjen er datter av Sommerfugl. Så her snakker vi sterke familieband og gode samarbeidspartnere 🙂

Og ikke minst med Suprem premier tittel på GIC NO*Urkedalskatten Amadeus SBI b21(sjokoladetabby) Som eiges av Bergli Solfrid og Bodil Moss denne pus er og avkom etter (N)Horvli`s Lilly altså Sommerfugl sin datter :)

Du verden så godsliten en kan bli!

DETTE ER BARE MORRO!

Desse 2 nydelige 1åringene med navnet Charlee(jente)og Caspian(gut) trenger et foraltidhjem♥️ Hun selges som kosekatt, ikke til avl Da hun mangler markeringer til utstilling.Caspian har utstillingsmarkeringer men selges ikke til avl!🥰 Sitter DU og drømmer om å eige en slik hærlighet? Ta kontakt☺️ Kan friste med veldig god pris OM du er den riktige forevigheim <3

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE