Denne dag, ble helt noe annet enn forventet! Litt tilbakeblikk: Sandra dukka mi var til vetrinær for 10 dager siden, da hun nøs veldig som at hun hadde noe som var fast i nesa, og det rant grønt som i en infeksjon, vetrinær bedøvde henne, tittet opp i nesa og kunne se hun hadde et sår på ene nesevegg og at det var betendt så fikk antibiotika med kontroll påfølgene 10 dager etter.... Sandra sin nese ble ikke bedre i denne periode og virka som hun nøs opp sår i nesa som igjen grodde og nøs opp igjen ( i alle fall som vi trodde ) Kontroll i dag: Tok en uventa tørn... Sandra hadde en hurtigvoksende svulst i nesa, som vi ikke kunne gjøre noe med! Sandra sovna inn i armene mine og i 1 time satt jeg med henne i fanget å gråt hos vetrinær og følte jeg ikke forsto noenting.... Nå er vi hjemme, vi har fått begravd henne i hagen! Sandra har aldri hatt noen problem verken  med nese eller øyner, så dette kom som et sjokk både på meg og vetrinær... Jeg er så trist her! Dette var så brått, uventa og fryktelig vondt :( 

Dette var og min siste fertile hoe, og helt slutten på chinchilla perser oppdrett for meg!

NO*Urkedalskatten har leveringsklare Hellig birma kattunger :) Ta kontakt med Anita (oppdretter) mob.99513368 eller skriv ei melding til meg så formidler jeg kontakt.

NO*Urkedalskatten har 5 nydelige små birmagull, født: 22 juli  Kullet er etter min linje og foreldrene er:

Mor: (N)Horvli`s Lilly

Far: NO*Ped Alba Stream (Felix)

Oppdrettet har og en nydelig kastrert hannkatt på 1 år med navnet: 

No*Urkedalskatten Baily, SBI b(sjokolademasket) til salgs :)Født 09.06.17 Han er fullvaksinert, har selvsagt stamtavle og helseattest. Kastrert! Har showmarkeringer om utstilling er av interresse!

Mail til: anitarafan@hotmail.com

Til salgs/For sale

Hva tenker jeg i dag? Jo at det er litt kjekkere å legge plan om å starte ett oppdrett, enn å trappe ned oppdrettet for ei pause! År 2007 fikk jeg mitt stamnavn: ( N )Horvli`s og i år 2013 fikk jeg tittel "Diplomoppdretter" (var med i første gruppe i landet som tok eksamen) Lærerik tid har det vert på alle plan! Noen katter flytter, noen blir igjen <3 Et liv uten er ikke aktuelt ;) Men avlen tar pause :) Så mitt 10 årsjubileum ble sannelig litt annet enn tenkt :) Hvem vet? kanskje finner jeg veien tilbake? Tiden får vise!

Oppdrettet er i en endringsfase, og det vil da bli et par Perserdamer for salg, til kos! 

(N)Horvli`s Vinter PER ns11(silver) født 16/1-2015 Hun ønsker å bli alenekatt, da hun ikke trives i en flokk! Et rolig hjem, da hun lett blir stresset. Hun vil bli kastrert før levering :)

(N)Horvli`s Medusa PER ns12 (chinchilla) født 14/5-2016 Hun er mer sosial av seg, så kan klare flere dyr ( vi har hund ) Hun er ikke spes. skvetten så vil nok tåle familieliv :) Hun og vil bli kastrert før levering :)

Begge to trenger daglig pelsstell :) Jeg pleier alltid ha børsten/kammen i nærheten så jeg kan bruke den ved kos :)

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE