Kull planlagt til våren 2022

I strålende solskinn ( endelig etter en veldig dårlig sommer hittil ) dro vi med ferga over fjorden, og siste vetrinærsjekk før flytting. Alt sto bare bra til med alle 3 kattunger! Dem fikk vaksine nr.2 og chipp :) 

Lille Bidu  "Zelda" ( står i stil til navnet, siden hun er minst ) fikk selskap av sin nye "matmor" på klinikken og fikk henne med seg hjem. Bidu fikk seg et bad i går, så hun var ren og pen i pelsen til "mamman" fikk henne hjem til seg :) Lykke til lille vennen ❤ Fikk fint bilde av henne i sitt nye klatretårn :) bilde i ruten.

Kiri blir hos oss litt til og det er vi bare glade for :) Hun er den største av dem 3. Mirusia "Misa" blir værende her hos oss og er håpet videre avl :) 

Hadde og god hjelp med meg denne gang, av mine kjekke tantebarnjenter :)

Tiden suser avgårde når en har kattunger i hus! Tenk 11 uker gamle er dem :) full fart ene øyeblikket, til full stopp og stillhet 😉 Neste uke blir det vetrinærbesøk. Da skal dem få chipp og andre vaksine. 

Nå teller vi altså 9 uker siden jentene vart født 🙂🤩 Dem tålte første vaksine godt og sjarmerte alle på sin veg :) Det er veldig vanskelig ta gode bilder av så aktive kattunger. Lyset gjør det heller ikke så lett nå i regnværet. Men nye bilder blir det dann og vann :)

Bilder

I dag var første vetrinærsjekk og vaksinering🙂

3 fine og friske jenter, fikk sin første vaksine i dag. Alt gikk fint. Vi hadde og med "Bidu" sin nye eiger og er datter til mitt søskenbarn fra Usa. Borgny fikk sine klør klippet(hun liker helst å få spa behandling, så klipper ikke selv😉)

Nå er altså jentene 8 uker og er overalt :D Dem har fått smaken på luftegårdsliv, og elsker å bli lekt med. Kos er virkelig godt, når vi er trøtte. Dette er sannelig en fryd å ha i hus 🤩 Torsdag skal dem få sin første vaksine. Borgny ( husets Fralle ) skal få klippet sine klør og mamma skal og få en ny vaksine. 

 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE