Birma kull født!

Dem små, har no startet utforsking og gleder seg over ha daglig besøk og stell av hunden vår Borgny🥰Nå er tiden inne for sosialisering, og snart ut på gulvet🥰 nye bilder i album.

Dem søte små har nå fått øyner og titter rundt på sin lille verden i bingen hos mor 🙂 Kravler rundt og utforsker! Dagene er preget av ro i bingen.Magene er runde og gode🥰 Oline spiser alt hun kommer over, og tigger verre enn hunden på kjøkkenet! Ho treng tydeligvis mye mat! Vi er sikre på at det er 2 gutter🥰 men litt usikker faktisk på den tredje...muuulig jente, men faktisk ikke sikker. Alle 3 er solide, altså brunmasket og markeringer vises allerede. 

Se bilder i bilder

 

Det er 6 år siden sist det var birmakull i hus! Helt utrolig at det har blitt så mange år uten desse skjønne små??? Vart noen perserkull i mellomstiden, men 4 å uten kull i heimen no.. Ingenting er som birmabebiser, DET må jeg få si 👍

Kullet er nå 1 uke 🙂 Heile uka har vert preg av ro og idyll i bingen! Oline er utrolig flink med sine små, og melka såg ut for komme fort. Hun er nå så trygg i settingen, at hun kommer som det vanlige "rovdyr" hun er på å tigge på kjøkkenet, så snart noen er der for å lage seg en matbit 😀Det vanker selvsagt ekstra med godbiter nå, da hun bruker mye energi på diing! Ungene er rolige og fornøyde, så dagens veging viste at dem har hatt en fin start på sin første uke i dagens lys :)

Se mer info i Kull 15

 

Første døgn med 3 nyfødte birmagull i hus og mamma Oline har vert så flink! Alle 3 dier, og hun steller og stuller med dem søte små 🙂 Oline er trygg, og viser ingen nervøse tendenser! Utrolig å se så godt hun har det :D 

I dag er det en gledens dag i (N)Horvli`s heimen :)

(N)Kvernkatten`s oline og (N)Ralphine`s Shazam blitt foreldre til 3 søte små 💔💔💔

Mer info kommer!

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE