Hva tenker jeg i dag? Jo at det er litt kjekkere å legge plan om å starte ett oppdrett, enn å trappe ned oppdrettet for ei pause! År 2007 fikk jeg mitt stamnavn: ( N )Horvli`s og i år 2013 fikk jeg tittel "Diplomoppdretter" (var med i første gruppe i landet som tok eksamen) Lærerik tid har det vert på alle plan! Noen katter flytter, noen blir igjen <3 Et liv uten er ikke aktuelt ;) Men avlen tar pause :) Så mitt 10 årsjubileum ble sannelig litt annet enn tenkt :) Hvem vet? kanskje finner jeg veien tilbake? Tiden får vise!

Oppdrettet er i en endringsfase, og det vil da bli et par Perserdamer for salg, til kos! 

(N)Horvli`s Vinter PER ns11(silver) født 16/1-2015 Hun ønsker å bli alenekatt, da hun ikke trives i en flokk! Et rolig hjem, da hun lett blir stresset. Hun vil bli kastrert før levering :)

(N)Horvli`s Medusa PER ns12 (chinchilla) født 14/5-2016 Hun er mer sosial av seg, så kan klare flere dyr ( vi har hund ) Hun er ikke spes. skvetten så vil nok tåle familieliv :) Hun og vil bli kastrert før levering :)

Begge to trenger daglig pelsstell :) Jeg pleier alltid ha børsten/kammen i nærheten så jeg kan bruke den ved kos :)

7 juni fikk vi oss en skikkelig overraskelse her i oppdrettet! 6 skjønne små kattunger ble født av Missi av Adelsten Hjerte Vi trodde jo vår egen hannkatt Wow var far til dette kull, men det viser seg at en innbryter hadde tatt seg inn i luftegården vår! Det var en korthåret spraglete(svart med røde spetter) Så her er det 6 skjønne halvpersere (alle langhåret) Nydelig fine er dem i alle fall, selv om ikke akkurat dette var noe en hadde planlagt for sommeren. Men vi koser oss veldig med desse skjønne nøsterHjerte Dem har selvsagt fått eget album

Oppdrettet er i endringsfase, og vil dermed plassere om voksne damer om litt. Skulle DU være intressert i å overta en vakker silver shaded dame til kos i heimen? Ta gjerne kontakt for informasjon om rasen :)

Hipp hurra for Sandra og Jasmine sin 3 årsdag 13 mai :) Og hurra for Medusa 1 årssag i dag den 14 mai :)

Sandra som vi trodde var drektig, er dessverre ikke det! Hun løper nå så håper hun blirdrektig etter hvert,hun løper ganske tett!

Medusa er og i alder for kattunger nå så vi håper det skjer for henne og :) Wow er veldig forelska i henneHjerte 

 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE