Siste Nytt

Langfredag med et nydelig vakkert værSmiler Vi har over 20 varmegrader i dag og har vert bare en nydelig påske Hjerte Vi har vert i Bergen og besøkt elste sønnen vår, og opplevde en vakker by som solte seg i strålende vær Smiler stort Så har jeg stort sett holdt på med omplanting i Mayabua mi, da mye er i ferd med å vokse seg stort og trengte nye potter! Er så morro å se hvor fint det vokserSmiler stort Ligger bilder i album Mayabua

Nykomlingen vår (N)Kvernkattens Oline har funnet seg godt tilrett i heimen vår! Hun er ei nydelig birmafrøken, som prater og er veldig kontaktglad HjerteEt stort bøllefrø er hun og Smiler stort og vinner mange kamper bare ved å være så søtKul Hun og hunden vår Borgny ble bestiser ganske så raskt, og Mirumpus er og blitt ei god veninde som vasker og steller Oline, leker og har det morro Smiler stort Er veldig godt med så god stemning i flokken!  Se gjerne bilder i almum til Oline

I dag har vi kjørt helt til Ringebu og besøkte Kristina og Helge :) Vi hadde ei så trivelig stund sammen! Tusen takk for det :)

Det beste av alt er jo at vi ta med Oline hjemSmiler stort Nå er vi eigere av hellig birma igjen!

(NO)Kvernkatten`s Oline er fra min egen linje ((NO)Horvli`s Butterfly ligger bak i linjen.

 

(N)Horvli`s Vinter som har bodd hos sønnen min  var til vetrinær for 14 dager siden, egentlig bare for en pelsklipp. Men underveis ble det oppdaget at hun hadde store tannproblem og sykdommen FORL mest sansynlig og måtte trekke 7/8 tenner! Fikk med smerte stillende og antibiotikakur!

Det skulle vise seg at denne behandling ikke hjalp! Hun fikk en sterk betendelse i hele kjeve, mest sannsynlig fra ei infisert rot og behandling videre ble vanskelig. Vinter stakkar hadde hatt sterke smerter, så vi lot henne slippe mer Knuser hjerte Vinter vart bare 4 år GråterVondt å misste dem pusekattene en blir så glad i!

Hun var fra Kull 2 til  Sandra dukken min som jeg misstet så brått før jul i kreftKnuser hjerte

Kull 11 (Perser)

 

Spirer godt i bua mi😁 så her blir det etter hvert mengder planter😉

Vi skriver 23 februar, og dagen har hatt opp i hele 18 +!! Helt utrolig merkelig uke, med mye varmegrader, og all snø vi hadde reiste bare på et par døgn. Og når det blir slik, får en tørka klær ute på snor, og en beg. å pussle med smårydding i hagen. Og selvsagt har jeg beg. å så frø inne i MayaBua. Der er nå satt opp plante pyramiden med vekstlys. og begge etg. er fyllt med potter. En del vet jeg hva er men MYE er frø jeg ikke aner hva er for noe, så det blir en spennende vår. Har en del Thailand frø så dette blir spennende!

Grønnsaker : agurk, squash, tomat, mais, kina salat, chilli og helt sikkert noe jeg har glemt ;)

Vet det er veldig tidlig enda... Meeeen det gledes at februar viste seg fra denne siden, da blir liksom vinter litt kortere og en kan beg. å se mot vår :) nå kan jeg ut i bua mi og se det spirer, selv om det kommer ny snø.

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE