Kull planlagt til våren 2022

Tenk 3 uker har vi blitt! Alt går på skinner, og no skal en utvide litt verden med en liten ekstra "binge". Det var veldig spennende. Sjokoladegutt var tidligst ute med å finne vegen dit! Litt leker, vann og babycat ( mamma liker dette ekstra godt, så mistenker dem ikke får lov spise enda ) Kattungetoalett er satt frem, så dem kan finne ut måten å bruke dette på. Nye bilder i album

Dette har virkelig vert en festdag fra vi sto opp! Nydelig blå himmel, sol og et sentrum i bygda fullt med folk i flotte klær :) Tror aldri jeg har sett så mange samles på engang tidligere! Softis blei det og i tradisjon tru ;) Så har jeg vert med koret mitt å hatt konsert for et flott publikum! Koret jubilerer med 40 år, så dette har sannelig vert en festdag med store bokstaver :) Likentil Ordfører på besøk denne kveld.

Kullet er 2 uker i dag, og har fått øyneglugger <3 Høg søthetsfaktor beg. å bli her.

Se Bilder

Her er det virkelig bare ro og orden i bingen 🙂 Kattungene har gått fint opp i vekt og virker bare fornøyd med livet🙂 Det er i alle fall 2 brunmasket og tror det er en sjokolade( er så mye lysere enn dem to andre) Kjønn: Nesten så jeg tror 3 gutter denne gang og. 

3 skjønne små kvite birmakattunger såg dagens lys i 05 tiden i dag tidlig :) Dem kom som perler på ei snor og mamma Oline var så flink!

Mer info kommer etter hvert :) Lager egen side av dem: kull nr.16

Ingen løpetid er kommet etter parring, og vi har ei matauk i kostohold, med mye kosesyk Oline :D Et "Sikkert" tegn på drektighet, sammen med rosa patter <3 Jubler stille litt til :D Meeen ser ut for bli småttiser her rundt 4 mai.

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE