Kull planlagt til våren 2022

13.November (chinchillapersrene 6mnd.

Tenk mine to jenter:Sandra og Jasmine er blitt 6 mnd. Smiler stort Dem vokser seg bare vakrere og vakrere!

Sandra er den forsiktige, og mer tilbakeholdende jenta,Hun er litt skvette, men elsker kos og være i nærheten av oss. Plystrer så søtt fra nesa når hun malerHjerte Du kan faktisk høre det er henne som kommer pga. den lyd! Vakker øyenfarge har hun fått og nydelig hale! Vakker dukkesøtt uttrykk og jeg elsker hennes loock.

Jasmine er uredd, utforskende og en kosebamse diluxHjerte Hun er fremdelse litt større enn søsteren, og har et mer "bollete" uttrykk i ansiktet og ser litt "surere" ut, men duverden så lite sur hun erSmiler stort Henne kan du igrunn gjøre hva som helst med... ligger i hendene dine som ei filledukke og elsker å bli knadd i! Hun er nesten litt for uredd og har hatt et par forsvinninger utendørs (uforståelig hvordan hun har kommet ut.. men dog.. det har hun gjort ) Heldigvis kommer hun, når du kaller på henneHvisker 

Pelsstellet har jeg ikke helt fått dreisen på, men jobber med saken Vill Koselig arbeid, så det skal jeg nok få til etter hvert! Kattungepelsen er liksom så flokete, så må søke litt råd av garvede pelsstellfolk for dette.... får liksom ikke klumpfri pels bak øre, under armhuler og magen.. Men jeg lærer nok dette med tid å stund ? Håper jegHvisker

Sommerfugl: kommer seg fra dag til dag, og pelsen beg. virkelig å vise sin entreLiker Gleder meg med utviklingen hun nå har! Ser hun beg. å få det bedre og er blytung (må veie henne snart) Hun er ikke særlig glad i chinchillaene Usikker Virker som hun rett å slett har fått det for seg at dem skal hun mobbe... aldri opplevd Sommerfugl så eplekjekk som hun nå er og oppfører seg til dels bitchy mot dem.. Håper virkelig dette går seg til nå med hormonchipp... Hun godtar jo alle andre i hus, så dette er merkelig. Tror egentlig grunnen er at hun misstet sine autoritære holdepungt i hus. Irmlus var husets patriark og fiksa det meste av konflikter.. Moren Dalia var hennes holdepungt og hun hadde kustus over Sommerfugl.. så når dem to døde med 1 mnd. mellomrom, misstet nok stakkars Sommerfugl for mye av husets flokk mentalitet... Nå aner hun ikke helt hvordan rangere og lar dette gå utover nykomlingene i hus.. Håper hun roer ned den følelse med hormonchipp.. Hun er altså så elskelig og godjente på alle måter ellers.. Hun er blitt ei skikkelig pappajente og elsker ligge i fanget vårt!! Noe som nytes fullt ut. Dette MÅ gå seg til :) for vi er så glad i Sommerfuglen vår alle sammen!

Diego: Stortrivest i ungkarsboligen sin, og er blitt skikkelig pelsdott av en hannkattSmiler stort

Han er skikkelig tung og kompakt og har det helt supert. Utrolig hvor godt han takler fertiliteten sin om dagen.. så helt tydelig at det å være adskilt fra dem damer i hus er sunnt! Han får mye kos når vi tar våre småturer innom han og elsker kos, så får liksom aaaldri nokHjerte Han er en utrolig vakker herremann, og tenker kanskje han burde bli stillt ut når han blir kastrert og forhåpentligvis slutter å markere sitt territorium ;) Kan jo være han vil trivest i en utstillingsarena? Hvem vet? Han er i alle fall utrolig vakkert eksemplar av sin rase!!! Og så elskelig og snill, noe jeg setter stor pris på når en skal ha dem i avl Smiler stort Gemyttet er så utrolig viktig i avl! Det ser ut for at hans gode gemytt smitter over på hans barn, og det gleder meg stort.

Guss: Lever det gode liv! Han er ut og inn, som han behager. Har venner i nabolaget som faktisk sitter å venter på at han skal komme ut... sikker på, at hadde dem funnet ut hvordan ringe på døra? hadde dem gjort det!! Han er med der det skjer, til enhver tid.. han koser seg når han er inne, og leker flittig med husets hund: Borgny Hjerte ligger side om side med henne, eller chinchillaene. Han er en sosial herremann som gjør som han vil ;)

Borgny: Snuppelura i hus, som endelig er ferdig med løpetiden!!! Jeg MÅ huske bestille ei slik tispetruse som  Ester i Sverige syr til denne haleløse rase RødmerHun er ei supersnill jente og elsker trene LikerJeg har lagt ut videosnutter av henne i rally lydighet klasse 1 og Agility nybeg. Håper jeg kan få lagt ut flere videoer etter hvert som vi blir flinkere Vinker Er lærerikt å holde på slik!

 

 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE