Kull planlagt til våren 2022

Januar 2020

Årets første mnd. har stort sett dreid seg om storm m/regn og et rimelig guffent vær, som har gjort det nermest umulig med friluftsliv.

Borgny har vert en skikkelig stuegris og elsker ligge foran vedovnen å varme seg! Nekter gå tur i regn, så blitt lite gode turer i dette vær som har vert! Heldigvis etter lang tid har vi hatt et par nydelige turer i skogen og ved sjøen, som gjør en livner noe mer til.

Kattene bære og preg av dette, med litt rastløse i hverdagen, og ekstremt tørre pelser av vedfyring, så vi er rimelig statiske alle sammen i hus. Mirum er IKKE glad i pels stell så henne må vi nok få barbert ned igjen ( hun har enorm pels, og veldig komplissert, sikkert siden hun er kryssa korthårskatt med perser?) Hun er aller mest glad i å være ute.

Jasmine er roligheten selv! Aller helst vil hun ligge i armkroken å bare bli pussla med :) Knuter endel nå da underull er vanskelig å holde i orden.. skjønner ikke helt hvorfor plutselig den skal ødelegge en ellers så vakker pels. Nå elsker hun å bli børsta å stellt, så får klippet klumper etter hvert.

Oline er seg selv lik, og finner på det meste en katt gjør ;) hun utforsker hele hus etter nytt, og er veldig snar til å kjede seg! Når hun så gjør er hun ekstremt opptatt av å terrorisere Mirum som blir potte sur og vil ut ;) Oline er nok en typisk "mobber" om hun ikke blir aktivisert. Nå har hun funnet ut at toppen av seksjon er en kjekk plass(matmor måtte rydde vekk alt der, så hun fikk  plass) Elsker å være i høyden. Blitt alt for lite luftegårdtid i vinter, pga. alt regn så klart hun gleder seg og til bedre tider. Og turer i sekk/band. Skulle nok hatt seg en kjærest :) 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE