Kull planlagt til våren 2022

Vår 2020 (20 april)

Dette har sannelig ikke vert en vår som andre år! 

Det stygge virus Covid 19 såkalla Corona virus har herjet rundt i verden, og landet vårt satt i karantene siden tidlig i mars... Helt merkelige tider. Skoler, barnehager, frisører og alt som er med sosiale sammenkomster er stengte. Yngstemann som går Vgs. har hjemmeskolet i 3 uker no. Dette ble en vår uten kor øving, konserter eller hyggelige samvær! Kun oss som går sammen til daglig har prøvd gjort det beste ut av situasjoen, og gjort koselige ting sammen hjemme.

Alt som nå har skjedd, og uvissheten om tiden fremover, resulterte i at jeg valgte sette (N)Kvernkatte`s Oline på p pille (var heldig å ha liggende fra tidligere) Hun hadde så kraftige løpetider og siden jeg ikke tørr tenke på parring nå (smittefaren) og hun ikke stoppet å løpe, ble det altså pille.... Det positive rundt det, er at Oline har blitt mer rolig og kosete 🙂 Og kjekkere ha henne med ut i sele som hun er blitt veldig glad i ( må få en ny, da hun er litt lett for å ville sno seg ut av den jeg har)

Kull får komme senere, når en vet hvordan dette går videre! Jeg ønsker ha Besøk?kontakt med kattungekjøpere når den tid kommer, så da er det best å vente til det er mulig ❤

Mirum har fått sommersveisen og det vi kaller "løveklipp" 😀 Hun elsker det og er som en lykkelig kattunge! Rart den katt ble født med så mye pels, som hun ikke trives i? Da er det greit med et besøk til "frisøren"

Jasmine er roligheten selv i hus, og er mest opptatt av kos, kos og atter kos! Elsker å være ute å sole seg, og titte på alt som foregår ute, men mest liker hun sin skjønnhetssøvn og enda mer kos.

Borgny er og blir husets lykkepille! Olines beste venn og vår beste turvenn. Hun elsker å sole seg, rulle rundt på plen, jakte på nabokatter som vi kaller "styggepus" 😉 Hun har vert litt uheldig å knekt "tommelklo" så vi tar litt "fri" fra lengre turer enn så lenge, for å la pote heale.... Så dumme dem klør! Snorker godt i sofa med teppe sitt på, etter en lang dag ute i hagen.

Våren har endelig kommet, og mor i hus er begynt å dille ute i hagen 🙂

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE