Kull planlagt til våren 2022

8 mai

Hurra for 75 år med frihet til landet vårt :D  Fint å se alle flagg i dag!

Våren er her på alvor, og mor i hus har timer med arbeid utendørs igjen :)  Benytta godværet til å spyle Mayabua utvendig og malt den :) Blir flott etter hvert nå! Med litt sol og regn i dag ble det huset vårt som ble vasket utvendig. (Kraftvask og så høgtrykk)Nå er det rent og pent, og skal få tørke og så blir det maling som står for døren. Det trengs! Så en må håpe på fine dager i juni!!! Driver og å lager til ny "kjøkkenhageavdeling" som nå blir midt på plen fremom MayaBua :) Er slutt på unger i hus, som trenger den store hagen til fotball og lek, så nå tar mor i huset over, med alle sine grønne gleder :) Gleder meg til å få det i stand! 

Oline har fått kvilt ut etter sitt kjekke besøk <3 Vi venter spent på å se tegn på drektighet! Håper så inderlig det gikk i boks :) Da blir det små ulldotter her til ferien :) 

Korsang har det blitt lite med etter korona stoppet øvinger! Men er heldig å få være med i ei lita gruppe som har fått sunget litt sammen og underholdt. Har og fått opptre solo noen ganger i kirken da dem har måttet streeme alle Gudstjenestene.. Rar tid vi lever i. Skal og være med å synge i en konsert tirsdag :) Så heldigvis ikke helt uten sang!

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE